Riziv Inami - Galileegebouw Brussel

 

 

 

 

Kunst op het werk

Kunst op het werk stimuleert medewerkers in hun creativiteit. Het bevordert het welbevinden van mensen. Dit is een toegankelijke manier om in te zetten op de gezondheid van medewerkers en bezoekers. Kunst is voor iedereen, je hoeft geen kenner te zijn om er plezier aan te beleven. 

Kunst verbetert de productiviteit, vermindert stress en brengt nieuwe energie binnen. Vaak is het ook een aanleiding tot een gesprek, een ontmoeting en brengt het collega's dichter bij elkaar.

BIOFIEL DESIGN - Groen maakt ons gelukkig

Durf te kiezen voor veel groen!

Meer groen op kantoor helpt stress reduceren en komt de arbeidsproductiviteit ten goede. We voelen ons automatisch goed in een ruimte waar veel groen en planten aanwezig zijn, het werkt ontspannend, rustgevend en er is meer focus.

Wist je dat je met de combinatie van de vertrouwde kamerplanten: Areca Palm, Vrouwentongen en Money Plant je eigen frisse lucht kan kweken? Samen verwijderen ze CO² die wordt omgezet in zuurstof, en formaldehyde en andere vluchtige chemicaliën worden uit de lucht verwijderd. De zuurstof in je bloed stijgt, je hoofdpijn vermindert.

Bovendien is het een letterlijk natuurlijke aankleding en geeft het zonder dat je het beseft een verbinding met de natuur, de zoektocht daarnaartoe zit in ons DNA.

Biofiel Design wil zoveel zeggen als ontwerpen vanuit de affiniteit die we hebben met de natuur. Het leidt tot een omgeving waar we ons gezond en prettig voelen. Geen extravagantie, maar essentieel voor onze gezondheid. Durf te kiezen voor groen, véél groen! Het is investeren in de creativiteit en het werkplezier van uw team. Het aantrekken en behouden van fijne mensen in een dynamische markt.